KO SMO MI?
“Umetnost je ručna izrada nekog dela, nastaje kao plod izbora, ljubavi.” Marsel Dišan
Ono što nas izdvaja je proizvodnja u malim serijama. Unikatni modeli Vas izdvajaju i čine posebnim. Naše torbe počinju priču sa majistorima koji imaju tridesetpetogodišnje iskustvo u ručnoj izradi kožne galanterije. Ručna obrada kože podrazumeva adekvatan alat, snagu, puno strpljenja, znanja i ljubavi. Predstavljamo idealan spoj klasičnog, modernog dizajna i dugogodišnje tradicije u ručnoj izradi. CITAT TORBE su nežne pod rukom, snažne iznutra, posebne oblikom, bojom i autentične stilom. Naše torbe baš takve dame i biraju. Dizajn je inspirisan elegantnim stilom i vrednostima zlatnog doba Holivuda.

ŠTA NAS IZDVAJA?
“Niko nije kao ti, i u tome je tvoja moć” Dave Grohl
Svaka Citat torba krije u svojoj unutrašnjosti CITAT koji naš tim osmisli za Vas ili citat koji Vi lično izaberete. Citatima želimo da podstaknemo dame na optimizam i duhovni razvoj, isto tako i da ih podsetimo koliko su posebne i važne, jer to ne smeju nikako da zaborave. Tekst štampamo na slikarskom platnu i oblažemo ga kožom.
Naše torbe su limitirana kolekcija. Citat torba iz radionice izlazi drugačija od prethodne. Modeli su jedinstveni, kao što i je i svaka dama posebna na svoj način.